33 timmar senare...

publicerat i Mitt och vårt, Resor;
... resan hemåt startade 6 igår morse, taxi, tre flyg, tåg och sen taxi hem:)

Resan till Kenya innhöll det mesta, det har varit grymt jobbigt ibland, hemskt ibalnd, otroligt roligt ibland, helt underbart ibland och väldigt konstigt ibland.

En kortis:
Safarit i Masa Mara var helt underbart men lite läskigt att sova i ett "tält" mitt ute på savannen, såg alla djur man ville se. Träffade grymt spenstiga masaier och åt god mat:) I Kitale startade vårt arbete med att intervju bönder och mappa deras farmer, har träffat så grymt trevligt och glatt folk på denna resa! I Kisumu gjorde vi samma sak, anledningen var att vår D-uppsats handlar om att jämföra (massa saker) farmer på hög- låg höjd.

Jag och Mahlin tog två utekvällar under resan, båda i Kisumu:) Hittade verkligen vårat ställe där:) Under resans gång har jag och Mahlin nog kunnat vare gifta ett antal 10 ggr.

Det värsta jag nog var med om var min sjukhusvistelse (orkar inte ta det här), men efter att ha förstått vad de skulle göra med mig på sjukan så avbröt jag! Läkaren tog in mig i ett rum för att sedan prata med mig. hans sista kommentar till mig var "Carolina are you married?" No svarade jag. "Okej, when I come to sweden I will google you and come and visit you"   

Ja helt jävla sjuka grejer har vi vare med om! Jag Mahlin och Anders (vår lärare) vart bjudna till någon slags VIP-bar på det hotell vi bodde på bland annat, där dom både var höga och det låg grejer (knark) på borden! Jag så klart fattade inte först, har aldrig vare i närheten av sånt skit. Stack därifrån så fort som möjligt!

man har fått kommentarer som "I know swedish girls like porn" och det är inte den värsta!

Som sagt jag har träffat dom mest underbaraste och gladaste människorna samt dom mest avskyvärda och äckliga!

Landet Kenya är helt underbart och otroligt vackert, helst nu när det var regnperiod, vilket vi också fick erfara under vårt fältarbete, regnet alltså:)

Jag har nu glömt tage med det emsta, men jag kommer nog att prata om denna resa lääänge:)


Resan började bra:) Vin och chokladbollar

Vårt lyxiga tält i Masa Mara

Plugg i mörkret

jobb jobb jobb

har bott i myggnät hela resan

Äta med händerna var ett måste


Orkar inte lägga in några fler:) lägger upp resten av bilderna på facebook om nån vill se. Jobba två dagar nu sen blire Backe och Påskmys:)
Hoppas ni hare bra allihopa!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av cat:

Skönt att du är hemma hel och hållen! Det där med att gifta er var bra ni lät bli. Hade blivit sjuhelvetes möhippor när ni kommit hem då ;P Ha en underbar påsk, vill höra allt sen! kram o puss

Kommentera inlägget här :