dålig uppdatering...

publicerat i Mitt och vårt;
... vilket är konstigt då jag har fått en ny digitalkamera (det är ju roligast att blogga med bilder:)) har inte ens använt den än! Iaf så var Juldagen mycket rolig, drog till H-dal och plockade upp Pq och Franken på vägen. Hamnade hos Magda för den årliga fotbollsfesten. riktigt skoj att träffa alla, dock kände jag mig lite off så det var tur att det mest blev en mysfest med mest prat, och utan alla aktiviteter som bruka komma fram.

Vi drog sedan till ström, hamnade på en fest som Jonte var på så vi gick vidare till Nordica efter ett tag. Inne på Nordica hängde jag mest med Sofie vilket var grymt roligt:)


väldigt dålig bild, men det sjungs för fulla muggar:) det var en stor XXX en lång kraftig och tung lalalala. Eftersom Jenny inte var med fick Franken hålla ton denna gång, vilket hon skötte perfekt:)


Mia, Åsa o Anna


Magda, Challe, Pq och Larsson

Lite bilder då telefonen inte tar så bra bilder, men det var nog tur jag inte tog med mig min kamera. Brukar ju inte gå så bra:)

Jag o Jonte får till H-dal och stannade där i två dagar, det var mysigt! Just ja jag har fått provkört Jontes nya skoter! Jag fick köra den ända upp på släpvagnen. Vi drog sedan till Backe igen, for och hälsade på Marie och hamnade sedan på premiärfest på verkstan.

Det var en konstig kväll, tänker er fest där grävmarskiner och traktorer startas, det springer omkring pirater lite här och där, kärleksproblem från alla de håll och det googlas fram svar på varenda fråga på tipsrundan (tipsrundor funkar inte längre i våran tid), skotrar försvinner, kläder rivs sönder och mycket mera. Ja det hände mycke på dessa timmar, kameran fattades verkligen denna gång!

Jonte har drage till fjälls för att köra skoter och jag fast med skolböcker!!! Bläää!!