Underbar helg...

publicerat i Mitt och vårt;
... har jag haft, går inte att beskriva hur mysigt det har varit! Jag och Alex kom upp runt sex och du fick vi mat på Grillkojan:) Sen for vi till stugan och firade Jonte, vi gick ut o gick och kollade på film, tog en dusch ute i det fria:P På lördan for jag o Jonte ut och fjällvandra och hade picknick uppe på fjället, grymt underbart och mysigt. Men shit vilken dålig kondis man har, men det var roligt! Vi tog in på hotell på kvällen, blir lite trångt med sex personer. For på Kultsjögården och åt mat och spelade dart, Carro tog o vann:P Gick en sväng till Saxnäsgården och kollade läget, satt och drygade oss i soffan ett tag sen for vi tillbaka till hotellet. På söndan gatt ju Jonte jobba så jag åkte hem igen. Men helgen har varit riktigt rolig och det var riktigt jobbigt och fara där ifrån.

                     
1) Grillkojan 2) Jontas och Ida 3) Satsfjäll som vi gick upp till 4) J 5) Vi 6) upp ska vi 7) Mys 8) Hotellfönster 9) Sööt 10) Snygg parkering av J 11) Vi 12) Jag  


Vi vid trappstegsforsen


Kärlek:)

Ikväll blire grillning och sedan fotboll, måste ju se vilka som nu blir europamästare! Härligt med söndag, helst när man är ledig måndag:P Jobbar dessutom baar två dagar denna vecka! Sköööönt!

Fick ett samtal idag oxå, Junsele ville att jag skulle vara med på match. Tur att man va i Saxnäs med tanke på min kondition:)