dålig uppdatering...

publicerat i Mitt och vårt;
... vilket är konstigt då jag har fått en ny digitalkamera (det är ju roligast att blogga med bilder:)) har inte ens använt den än! Iaf så var Juldagen mycket rolig, drog till H-dal och plockade upp Pq och Franken på vägen. Hamnade hos Magda för den årliga fotbollsfesten. riktigt skoj att träffa alla, dock kände jag mig lite off så det var tur att det mest blev en mysfest med mest prat, och utan alla aktiviteter som bruka komma fram.

Vi drog sedan till ström, hamnade på en fest som Jonte var på så vi gick vidare till Nordica efter ett tag. Inne på Nordica hängde jag mest med Sofie vilket var grymt roligt:)


väldigt dålig bild, men det sjungs för fulla muggar:) det var en stor XXX en lång kraftig och tung lalalala. Eftersom Jenny inte var med fick Franken hålla ton denna gång, vilket hon skötte perfekt:)


Mia, Åsa o Anna


Magda, Challe, Pq och Larsson

Lite bilder då telefonen inte tar så bra bilder, men det var nog tur jag inte tog med mig min kamera. Brukar ju inte gå så bra:)

Jag o Jonte får till H-dal och stannade där i två dagar, det var mysigt! Just ja jag har fått provkört Jontes nya skoter! Jag fick köra den ända upp på släpvagnen. Vi drog sedan till Backe igen, for och hälsade på Marie och hamnade sedan på premiärfest på verkstan.

Det var en konstig kväll, tänker er fest där grävmarskiner och traktorer startas, det springer omkring pirater lite här och där, kärleksproblem från alla de håll och det googlas fram svar på varenda fråga på tipsrundan (tipsrundor funkar inte längre i våran tid), skotrar försvinner, kläder rivs sönder och mycket mera. Ja det hände mycke på dessa timmar, kameran fattades verkligen denna gång!

Jonte har drage till fjälls för att köra skoter och jag fast med skolböcker!!! Bläää!!

Utmanad av Linda a.k.a tjockis:P...

publicerat i Mitt och vårt;
Tre saker jag inte kan vara utan:
min familj
snus
mat

Tre saker jag ångrar:
Man ska aldrig ångra saker, det mår man bara dåligt av

Tre saker som gör mig glad:
Jonte
Vänner
Familj

Tre saker som gör mig arg:
Att jag måste plugga nu under jul
Att jag måste plugga nu efter jul
Att jag måste plugga tills nästa jul

Tre människor som jag beundrar:
Det är många de, alla som är positiva i det mesta!

Tre saker jag skulle vilja göra:
Fara ut o resa

Tre maträtter eller ingredienser jag gillar att ha i köket:
Korv och makaroner
köttbullar
Frukt

Tre TV program jag ser:
Desperate Housewifes
Ugly Betty
Vänner

Tre saker jag har med mig i livet:
Allt

Tre saker på önskelistan:
Volym master (check)
Digitalkamera (check)
Högskole Examen


Utmanar Cat o Aslan...

mycke har hänt...

publicerat i Mitt och vårt;
... Kom upp till Backe i lördags, var såå trötter efter resan upp men vi hann till innebandyn:) Backe tog o vann och är serieledare inför speluppehållet! Det blev party uppe hos Fredrik, men jag var lugn. Var ute o sladdade med Andres as till Bil och jag o Andre slog Michis o Micke i bordshockey:) Umgicks o träffade alla, såå roligt!


hmm inte så värst gott

Sammy o Christoffer hos Fredrik

söndagen blev det mys hos Hans, spelade spel o drack. Vart för mycket för Carro så många minnen har man inte kvar från den kvällen (men jag var inte ensam) , men men som vanligt var det nog grymt roligt! Hans strippade och Niklas sälade i snön:) Under spelets gång byggdes några häxblandningar upp, jag hade turen att slippa dom:)


Hos Hans- Kicko, Hans, Mickis o Jonte

Michis, Jonte, Christoffer o Josse

måndag drog Jonte o köpte en skoter:) o jag sov hela dagen (det var jag inte heller ensam om)

tisdag drog jag, Jonte, Robert, Stoffe o Hans till ström och inhandlade det sista, sen på kvällen blev det uppesittar kväll hos Fredrik, det var roligt!

Julafton var lika mysig i år:) Orkar inte skriva allt, men en tomte kom iaf:)

Någon vart ju surer att vi inte har nån tomte fortf, så morfar var snäll o köpte tidningen:)

Nää nu ska jag ta o bestämma vad det blir ikväll, skulle ju vara grymt skoj att fara till H-dal på fotbollsfest men samtidigt känns det drygt. I Backe är det ju minst lika roligt att förfesta:) Få se vad det blir når Jonte kommer, tro han får bestämma!

Ha en god fortsättning allihopa:)