snööö i falun...

publicerat i Mitt och vårt;
... love it! synd bara att det ska blåsa samtidigt Det blir så kallt då. Hoppas snön stannar ett tag, med det lär den nog inte göra.Veckan har iaf bara handlat om plugg, anatomin tentan gjordes i morse mellan 8-12.30. Kändes skit bra när jag gick där ifrån, och det är väldigt länge sen det gjorde det med något som har med skolan att göra. Men nu när man har hunne tänka efter så känns det som att man har kunnat gjort en massa slarvfel! Ursch!! ajja nog om det, går ju ändå inte o göra någe åt nu!

Efter tentan drog jag, Cat o Azra ner på stan, inhandlade en massa skoj till kryssningen i morrn. Just ja jag ska på studentkryssning i morrn:) det kommer att bli grymt roligt, och våra dräkter kommer nog vara sexigast..hehe. När man umgås med dom två har man aldrig tråkigt, de har iaf aldrig tråkigt:) Undra hur det ser ut när dom sitter hemma alldeles själva... de sitter nog o asgarvar för sig själv då oxå:) Dom är så Underbara!

Nää nu ska jag ta o väcka slashasen breve mig, ska snart iväg o käka med dom andra från Björnligen;)

Veckans mähä...

publicerat i Mitt och vårt;

...


Håkan Hallin- FärjanStörre tönt på tv just nu går inte att hitta, först trodde jag att han var rätt frän men det var då jag trodde han höll på med ironi. Men ju mer man ser av han inser man ju att han är nog bara Sveriges största tönt!

sjugotre...

publicerat i Mitt och vårt;
... haft en bra dag även fast den har bestått av plugg och en föreläsning till kl 19. kom hem till massa tända ljus och en fin middag:)


Det är en sköldpadda inte en groda:)

Azra fick ett litet utbrott på förälsningen idag, det var roligt:) Hände en liten sak i fredags också med två av mina kompisar, måste säga att det är väldigt underhållande att folk inte kan släppa saker och fortfarande orkar slösa energi på att vara arg då den ena har bett om ursäkt! Då tom den andras kompis som jag inte ens kände gjorde något så grymt vidrigt och jag inte ens bryr mig om det. hehe, ja måste ju säga att det är rätt roligt:)

I morgon blir det plugg igen hos Cat!

Ska käka efterrätt nu:)