tisdag...

publicerat i Mitt och vårt;
 
... igår var vi och firade lilla Alva, sötpruppen som blivit 1 år. Helt sjukt att vi också är där snart:) roligt att träffa dom igen! Tog och lånade deras vandrigsryggsäck också, den vi har är mer gjort för våren tror jag, deras hade tak så Mio får det nog super mysigt inne i den:) På torsdag drar vi och vandrar! Ikväll kommer Jontas hem, men sen dröjer det innan vi ses, han drar till Schweiz på torsdag och dömer. Hann även med ett MK möte igår, med jultema så det var riktigt skoj!
 
Vi var ute och lekte i snö igår, här kikar Mio in traktorn som skottar bort:)
 
 
 

27 år...

publicerat i Mitt och vårt;
 
... bilresan ner gick bra, käkade en god födelsedagsmiddag i Ljusdal och väl hemma kom Martin med tårta och paket:) Efter nästan tre veckor uppe känns det lite konstigt att vara nere, men på onsdag kommer bästaste Anna ner så då får man en liten bit av Backe hit:) Jag har fått så fina presenter i år, så att fylla 27 var riktigt skoj, även fast det börjar låta lite gammalt nu.
 
 
 
 

fredag...

publicerat i Mitt och vårt;
 
... och imorgon drar vi neröver, vad roligt det ska bli att sitta i en bil när man fyller år! Men om det är någon vänlig själ som vill komma och fira imorgon kväll i Falun så skulle det vara uppskattat:)
 
Jonte och Mio drog till hammerdal idag, jag har för mycket som måste fixas innan vi drar så jag vart kvar. Igår hade vi Camilla med familj på besök, verkligen super skoj att träffa henne och hennes tre barn! På kvällen vart det lite godricka och tårta med vänner:) supermysigt!
 
 
 
Älskade älskade barn!