Underbar helg...

publicerat i Mitt och vårt;
... har jag haft, går inte att beskriva hur mysigt det har varit! Jag och Alex kom upp runt sex och du fick vi mat på Grillkojan:) Sen for vi till stugan och firade Jonte, vi gick ut o gick och kollade på film, tog en dusch ute i det fria:P På lördan for jag o Jonte ut och fjällvandra och hade picknick uppe på fjället, grymt underbart och mysigt. Men shit vilken dålig kondis man har, men det var roligt! Vi tog in på hotell på kvällen, blir lite trångt med sex personer. For på Kultsjögården och åt mat och spelade dart, Carro tog o vann:P Gick en sväng till Saxnäsgården och kollade läget, satt och drygade oss i soffan ett tag sen for vi tillbaka till hotellet. På söndan gatt ju Jonte jobba så jag åkte hem igen. Men helgen har varit riktigt rolig och det var riktigt jobbigt och fara där ifrån.

                     
1) Grillkojan 2) Jontas och Ida 3) Satsfjäll som vi gick upp till 4) J 5) Vi 6) upp ska vi 7) Mys 8) Hotellfönster 9) Sööt 10) Snygg parkering av J 11) Vi 12) Jag  


Vi vid trappstegsforsen


Kärlek:)

Ikväll blire grillning och sedan fotboll, måste ju se vilka som nu blir europamästare! Härligt med söndag, helst när man är ledig måndag:P Jobbar dessutom baar två dagar denna vecka! Sköööönt!

Fick ett samtal idag oxå, Junsele ville att jag skulle vara med på match. Tur att man va i Saxnäs med tanke på min kondition:)

Längtar...

publicerat i Mitt och vårt;
....


Jonte och jag Saxnäs-06 (fulla som svin=P)

Har spöat Johannes i ännu en badminton match:P och sen har jag också gjort en smörgåstårta, som jag ska ta upp till Saxnäs. Idag ringde också de från Ström och sa att Jontes present var klar:D Mycket bra, då kan han få den i helgen! Sonny var så snäll och skulle hämte ut den åt mig och hä den på bussen till Hoting, ska plocka upp Alex i Hoting nämligen. Det är också skönt, då slipp man köra hela vägen upp själv!


Så här vart tårtan:)

Ikväll blir fotboll (Spanien-Ryssland) Heja Ryssland!

Jag tro Ericssons vann...

publicerat i Mitt och vårt;
... igår trodde jag det skulle bli en tidig kväll, men icke, fick ett samtal sen var man ute och fiskade:D Det var lika bra de, sova behöver man ju inte göra. Jag fiskade i ungefär en timme sen la jag ner, det var mysigare o sitta vid elden. Men ändå hann jag få några fiskar:) Jag o Micaela drog hem runt halv ett, vi skulle ju upp och jobba, de andra verka ha vare ute hela natten. När jag vaknade i morse klockan sex hade jag fått 6 stycken mms, hmm ja jag tro de försökte bränna ner hela skogen igår natt:) Det var iaf mycket trevligt, men det är det jämt med detta folk, synd bara att man gatt jobba.

     


Ja vad säger man:)

Nu ska jag iväg o handla, ska ta o göra en tårta tills imorrn, Älsklingen fyller 24! Så i morrn drar jag till Saxnäs! Just ja, Ericssons vann fisketävlingen:)

Pusspuss