Black and White...

publicerat i Mitt och vårt;
... tema på kåren, jag o Cat var less på att man hea tiden måste göra sig fin när man ska ut. Så det vart våran Björnligan klänning från Halloween, dock lite förändringar med hjälp av sax:) Gårdagen var skoj, men man var trötter efter en hel dag på isen, så många gick hem tidiagt. Skoj att umgås lite med Strömmen o Trapp oxå.

Träffade oxå en dumjävel igår, ursch!

Ikväll blire melodifestivalen och massa götta:)

Pusspuss

en lugn stund...

publicerat i Mitt och vårt;
... men en kort en, kom nyss hem från långfärdsskridskoåkningen, värker i varje muskel just nu! Men vi har haft grymt bra väder, vart lite lekar efter vägen och korvgrillning:) Ska snart iväg på kåren o käka tacos, måste bara vila ett tag.

Jag o Cat tog o cykla ut till främby udde, och det var inte en kort bit, sen åkte 1.6 mil på skridskor. Vi var helt död när vi kom tillbaka från isen, iaf jag:) så Viktor var snäll o kastade in våra cyklar i hans minibuss så vi fick skjus in till stan:) En mycket skön dag, tack vore vädret och de underbara människorna man var ute med:) Skridskodelen vart mer jobbig träning än friluftsliv för mig:)


Anna, Lina o Cat

Vi testade hinsalinorna oxå-Cat

Roligt att åka långfärdsskridskor:)

Dom tänker då på allt..haha

Wall-Eiii fiskade:)

Jontas drar till Karlstad idag oxå, känns lite tråkigt, men han får nog det skoj! Ska sätta lite fart nu, få se om det blir nån utgång senare, har fortf inte bestämt mig. men känner jag mig rätt så blir det nog de även fast jag inte alls är så sugen nu.

Trevlig fredag mina vänner!

Heja Mange:)

Temadag med Snö...

publicerat i Mitt och vårt;
... dagen har spenderas i åsbobacken med frisbee golf, lekar, bygge av både triumfbågar och rodelbanor och massa annat skoj. Ja det är roligt att läsa till lärare:) I morrn blir det långfärdsskridskor, skoj skoj.


Lisa o Martin byggar rodelbana

Viktors flaska åker nerför en  av rodelbanorna

Resten av grupp 1:)

I morrn blire käk på kåren, tacobuffé för 35 spänn:) Sen blir det förkaka hos Azra och kanske utgång, har inte bestämt än. Måste verkligen ner på stan i morrn och inhandla lite grejer, skulle ner idag men man luktade mycket rök. I morrn kommer man nog också att göra det men då får det vara så.


Iaf så för 500:e gången gav jag en ny chans, men icke då! Ska nog sluta gå emot min tro och bara låta det vara. Förstår inte varför jag ens bryr mig ibland, vissa saker ska man bara låta vara för ens eget bästa.