sjukt rolig helg!

publicerat i Mitt och vårt;
...då var helgen över, men det har varit en grymt rolig helg! har inte ens dåligt samvete över att det inte vart någe plugg:) tar den smällen i veckan! I går efter vi hade vare på bojsen beach handlade vi lite käk och tog en picknick:) Samtidigt som vi lyssnade på alla band om spelade vi Seaside, gick inte dit o kollade men man hörde så bra ifrån där vi satt. Det vart sedan poker hos martin o lina. Jag o Jonte var dom som åkte ut först! Jag, Jontas o Anna hamnade sedan på harrys, dansade lite och sen vart det en pizza:) Vi avslutade kvällen med att väcka Borgen:) hehe..


Mys

Spelade kubb

Jag o Anna med våra maskotar

Poker

Undra om jag ska ut o steka lite innan jontas kommer hem från sin match, jag tro vi ska till Skinnskatteberg sen och hälsa på.

Tack alla för en jätte rolig helg!

bojsen beach...

publicerat i Mitt och vårt;
... gårdagen spenderades på bojsen beach hela kvällen med grymt roliga lekar arragerade av Anna o Sara:) Sjukt roligt var det! Vi tog o grillade oxå:) Sedan drog vi vidare till Borg, men innan de så fixade jag o Cats hennes film, hahaha dom vart så perfekt! Cat är så jävla rolig! Det var sedan meningen att vi skulle på kåren allihopa, men som vanligt har denna kår inga gäst leg, börjar bli rätt less på denna Kår! Så jag, Cat, Jontas o Sillen tog o gjorde stan istället, vi hade nog mycket roligare än vad dom på kåren hade:)


Borg i första leken

Andra leken

Grillning och Emil

Everybody
 
jag spelar fotboll och Sillen som rödluvan:)
  
Ballong, cat med sina rubriker och Sill o Jontas

ballonglek

Bruds

hehe:)

Kvällen slutade med kylskåpsrensning och NHL hemma hos oss, de sista gick hem vid halv sex. Sjukt roligt var det igår:) kom nyss hem från bojsen beach, har legat och stekt hela dagen:) Ska hoppa in i duschen sen blire kubb!

Trevlig lördagkväll!