med andra ord...

publicerat i Mitt och vårt;
... igår kom papps, vi drog upp på innebandyn med Katta och Pelle. Falun vann rätt stort mot slutet iaf. När vi kom hem joynade Jon och Veronica oss och vi tog o spelade mitt nyinköpte spel:)Dyrt som satan, men så roligt! Jon och pappa var då sämst medan Pelle och Jonte trodde dom var bäst! Idag händer det nog inte så mycket, allt är stängt så det blir ingen shopping som jag o papps hade tänkt. Tro nog det blir städning, eftersom Kopparstaden kunde då inte städa efter sig!

Happy halloween, bjuder på en skräckvideo med Nordman

älskar hösten...

publicerat i Mitt och vårt;

... så himla skönt det är att inte ha ett skit att göra! Väldigt länge sen jag hade det så här! Allt är färdigt i skolan, nu återstår bara Examensarbetet och det tar vi tag i på måndag:) Synd bara att man inte får sova ut riktigt, arbetarna håller fortf på, men förhoppningsvis är det över i morgon.

Kl åtta i morse tog jag en promenix till Katta, hon stack upp på skolan vid nio så jag stannade där och såg på några filmer. Jobbigt att var hemma när det springer runt massa främmande män. Minus grader var det i morse, härligt:)!

Har bestämt mig för att denna termin ska bli grym:)

Saker att se framemot:

6/11   Backe?
18/11 London
20/11 Manchester (21/11 Old Trafford)
10/12 Skidresa