sjunde dagen...

publicerat i Mitt och vårt;
... idag har jag jobbat sju dar i rad, och jag förstår inte hur dom orkar jobba som dom göra här. Ida jobbade 35 dar i sträck innan hon fick semester när jag kom o "bytte av"!! Känner att man blir tröttare och tröttare i kroppen. Men man har ju en av "Sveriges vackraste arbetsplatser" som en kund sa idag:) och det håller jag med om!
Tog lite paus från hamburgarna så jag tog lite bilder på forsen igår:) En backebo var på grillen igår oxå, Ok Maggan:)

Inbrottet ja:) (Sandra) Dom som hade bröte sig in hade inte tage någe annat än ciggpaket och det var inte många. Dom hade reve ut alla pengar som låg i kassan (inte mycke) runt hela golvet och förstört kassan. kassan var öppen så jag förstår inte varför dom gatt förstöra den. Sen hade dom bröte sig in i propp skåpet (?) ingen aning vad dom skulle göra där men. Så tjuvarna hade bröta sig in och bara tage några ciggpaket! och det finns mycke där som dom hade kunnat tage! konstiga sam sagt!

ha en bra kväll allihopa och hoppas ni som ska på yran har det super!!

kändis på grillen...

publicerat i Mitt och vårt;
... hehe ingen mindre än Sandra Dahlberg var in igår o käkade en hamburgare, hon o sitt lilla barn. Det händer grejer där:) Varje dag kommmer någon speciell människa in. Igår kom en kille in och vill ha "ti" , Jag slog på tebryggaren och sa på engelska då han var dansk i hopp om att han oxå skulle prata engelska tillbaka, att det fanns olika sorters te att välja på breve han (danskar borde fatta att jag förstår inte dom även om dom förstår mig)

Iaf så kollar han runt på tepåsarna och vänder till mig Nei nei Ti! Jag vänder till Jonte och Håkan och säger att jag inte förstår. Lång historia kort han ville ha Tio hamburgare!

Nu ska jag iväg o jobba, hade tänkt att cykla ner idag:)

hamburgare...

publicerat i Mitt och vårt;
... Finns inte så mycke o berätta:) Jobbar o käkar mest hela dagarna, och myser på kvällarna:) Jo en grej, grillen hade inbrott i natt, men det måste ha vare kostiga tjuvar!! Mycket konstiga!


Grillen o Jontas


Det har vare så dåligt väder så jag ska ta några bättre bilder senare då solen vill titta fram.
Kram på er