våren...

publicerat i Mitt och vårt;
 
...våren är här:) på riktigt nu! 
I helgen hade vi Sandra och Robert på besök:D så himla roligt att få umgås med dom en hel helg!
nu till helgen åker vi äntligen uppöver för att hälsa på mios splitter nya kusin:) Längtar efter bebisgos!
 
Tog första grillningen i helgen:) finns inte mycket som är godare!
 
 
 

lyckorus som kommer vara länge...

publicerat i Mitt och vårt;
 
... i torsdags blev jag hämtad i en sjukt snygg pimpad bil:) Bilen tog mig och Anna till Vemdalen där Micaela, Frida och Jenny väntade:) Dessa brudar hade planerat en förmöhippa som dom kallade de:) fyra grabbar var oxå med på ett hörn och bidrog massor till att det blev en sjukt bra helg! Fyra dagar av massa skratt och roligheter! Anna beskrev helgen som magiskt och det är nog det ordet som beskriver helgen bäst!
 
Afterskii, nattklubb, stugmys, massor av dans, massa nytt folk, sol och sjukt mycket mer. Gud vilken underbar helg ♥ Tack älskade ni!
 
 
 
 

peppar peppar...

publicerat i Mitt och vårt;
 
... låt han slippa! Förra veckan var nog den värsta veckan på länge. För första gången kunde jag inte önska mer att Jontes innebandy skulle ta slut, tur så kom denna smäll den vecka när det skulle ta slut. Några långa dagar vart det, kände mig som världens ensamaste människa. Även fast jag vet att så är inte fallet. Under helgen åkte jag på magsjuka, fick ringa Anna 06.00 som kom som en räddande ängel och hämtade Mio. Nu ligger Jonte, hoppas hoppas Mio slipper!
 
 
Mio gillar mammas nya skor som hon fick av Sara:)