Tim 1 månad

publicerat i Mitt och vårt, Tim ❤;
 
 
⚖️ 4800
📏 54
 
var på BVC igår och vår lilla skrotunge har gått upp ett kg på två veckor! 😅 Skönt att man har bra med mat iaf:)
 
annars så har Tims första månaden gått till att lära känna honom, antingen förtränger man mycket eller så var Mio väldigt lättsam 😊
 
Vår älskade bebis har haft det lite jobbigt i början, krånglig mage, väldigt beroende och amningen tog tid innan den fungerade helt som han ville ❤
 
peppar peppar så har det börjat vänt, magdropparna hjälper nog en hel del och han kommer mer och mer till ro.  Sover gör han helst nära någon.
 
äter var 2-3 timme, nätterna inte lika ofta. Sover och äter mest, är vaken korta stunder. Skillnaden nu är att han inte är ledsen så fort han är vaken utan han är mer med. Har en skrikperiod vid 19-20 varje kväll, varar ca 1 timme.
 
Mio blir mer och mer förälskad i sin lillebror, frågar alltid efter honom om Mio varit borta ett tag eller när han vaknat. Vill pussa och krama på honom mest hela tiden.

Påsken 2017 💛

publicerat i Mitt och vårt;
 
Påsken som försvann känns det som, den gick sjukt fort! En bra påsk men oxå en annorlunda.. förra påsken var sista gången jag träffade pappa ❤ sista gången jag fick prata med honom ansikte till ansikte ❤ sista gången han som alltid bevisade för mig vilken fin människa han var ❤ 
 
jag minns hur less han var denna påsk, på att inte kunna göra något, bara vänta.. jag minns hur han höjde mamma till skyarna en än gång, denna gång handlade det om hur hon ställde upp och att han unnade henne att ha roligt denna påsk ❤ älskade pappa, när ska man förstå att du inte kommer tillbaka ❤
 
iaf så hade jag tillsammans med min familj ett kalas att planera inför denna påsk 😃 Fina Mammas 50 års firanda, måste säga att allt gick som det skulle och det vart ett mycket lyckat firande:) av oss fick hon en resa till Venedig, tillsammans med Mig och syrran. Det kommer bli så mysigt ❤✨
 
Eftersom Timpa är så pass ny så vart det ingen pimpling för oss detta år, vi hängde på andra sidan älven och grillade och körde skoter ist:) satt och hörde hur de på andra sidan fick fisk osv, så vi var med på ett hörn:) De hade startat tävlingen med en tyst minut för pappa ❤
 
Även fast påsken gick fort hann vi med det viktigaste, träffa vår familj och våra vänner ❤
 
 
 
Jag tror denna påsk var en milstolpe för många i sin sorg och saknad efter pappa, när påsken hade passerat kändes det som att en spänning släppte ❤ 
 

Förlossningsberättelse

publicerat i Mitt och vårt, Tim ❤;
 
Måndag 2017-03-27
 
Startade dagen som vanligt, frukost, lämnar Mio på dagis och Jonte skjutsar mig till jobbet. Hade tänkt att denna jobbdag skulle bli min sista så jag skulle bara in för några avslutande möten och lite överlämningar. Morgonmötet gick bra, fixade med lite papper och 10.00-mötet kände jag att det är något annorlunda idag, men det är ju bara en vecka kvar också. Gatt ursäkta mig vid ett tillfälle..
 
Gick upp vid lunch till fikarummet, lämnade lite papper och sa hejdå till alla 😊 Fick även kommentaren att magen såg ut att vara längre ner, det sker nog snart:)
 
Jonte skjutsade hem mig vid 13.00, la mig och vilade. Gick sedan och hämtade Mio vid 15.00, promenaden som egentligen tar fem min tog det dubbla. Mio och jag kollade på tecknat hela dagen och vid 17.00 kom Jonte hem. 
 
Käkade och la Mio vid 19.00. Strax innan 20.00 la vi oss i soffan för att kika på Johan Falk, hann väl se några minuter och sen small det, kändes verkligen som en smäll 😅 Vattnet gick, och herregud vad vatten det var som kom! Vattnet gick aldrig med Mio så jag hade ingen aning.
 
ställer mig i duschen, jag ringer förlossningen, inga värkar just då. De vill att vi kommer in för att kolla. Samtidigt ringer Jonte Anna, att hon måste komma för nu är det på gång. Anna som just då har kaos på jobbet men sticker ändå ❤ 
 
värkarna satte igång bara några minuter efter jag lagt på, med tre minuters mellanrum direkt! Där och då kom minnet tillbaka, shit det här kommer göra skitont! Denna gång ska jag ta all bedövning man får! 
 
Anna kom vid 20.30 tog med Mio och vi åkte iväg. I bilen blev värkarna värre! Och vid förlossningen kunde jag inte gå medan de höll på.
 
vi kom tillslut in på ett rum, blev lämnad ett långt tag och jag fick bara ondare och ondare! Jonte trycker på knappen (fel knapp), så det kom ingen direkt.
 
När två väl kommer in och undersöker mig efter de har spänt fast alla grejer på magen är jag öppen sju cm. Nu är kl ca 21.15. 
 
Sedan startade allt! Krysningsarbetet och all jävla smärta! Ingen bedövning hann vi med... sa flera gånger att jag klarar inte detta, smärtan är obeskrivlig!
 
vad som händer runt om kring mig har jag ingen koll på. Under en period tappar jag kontrollen över kroppen, allt svartnar och det känns som att jag inte är kvar i min kropp, mysko jag vet! kom tillbaka rätt fort iaf.
 
Vid ett tillfälle märker jag att dom är fem pers inne hos oss och dom pratar om att ringa barnläkaren.. tydligen gick bebis puls ner såfort jag krystade. Tillslut sa läkaren att "Caroline, vi måste få ut bebisen nu"
 
Då förstod jag att något inte stämmer, vilken jävla kraft man kan få. De satte på honom en sugklocka, samtidigt som sköterskan hade sina händer inne i mig (med ingen bedövning känner man allt!), hon försökte dra ut honom, samtidigt som jag krystade och en annan drog i klockan..
 
ut kom han med navelsträngen två varv runt halsen ❤ han skrek direkt så det var aldrig någon fara. Men det hade varit otroligt viktigt att vi fick ut honom snabbt ❤
 
Kl: 22.19
Finaste bebisen var äntligen hos oss! ❤⭐️
 
 
 
 
 
Då allt gick så fort fick jag och bebis vara kvar i tre dygn, han var väldigt påverkad och min kropp hade fått jobbat väldigt fort och intensivt. Den hann aldrig förbereda sig.
 
tog några dagar innan Tim kom till ro och det är först nu 16 dagar efter som jag inte har ont längre. 
 
💙💙💙
 
Skulle ha skrivit detta tidigare, har nog förträngt en del 😅😉