Påväg ner 💚

publicerat i Mitt och vårt;
Då lämnar vi Backe efter en underbar långhelg. Jag förvånad alltid över byn som jag älskar ❤️ Mamma och pappas liv just nu är som att sitta i en väntsal, allt är på paus. Alla väntar vi på det där samtalet, men för mamma och pappa är det såklart annorlunda, en annorlunda vardag. 
 
Men det jag ville skriva var om det stöd mamma och pappa får från så många på byn. Där behöver de inte be om saker utan folk kommer bara och gör. Från att skotta, ta in post, slänga in pellets eller bygga ett extra steg på trappen så pappa tar sig ut ❤️ 
 
Älskade Backe ❤️
 
 
 

Påskhelgen ☀️🎣

publicerat i Mitt och vårt;
 
Lika underbar som alla andra år ❤️
Vi har mest pimplat, kört skoter, ätit och druckit ✨👌🏻
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår helg ✨🌸

publicerat i Mitt och vårt;
haft en bra helg:) de flesta helgerna är bra men denna har gått i vila-upp-sig tecken. Inte i form av sömn utan bara i ett lugn. Fredagen efter jobbet bestod av utvecklingssamtal med Mio:) påskpynt och sedan var det god mat, vin och Lets Dance. Lördagen startade jag 07.00 med en springtur. Lunch med familjen, Martin och Alex inne stan. Jag, Mio, Martin o Alex drog upp på bowlingen och vi avslutade dagen i FKarena för att se Falun ta sig närmare en SMfinal. 
 
vår söndag startade med lyxfrulle:) jag och Mio fortsatte med att leka/vårstäda på gården. Har hunnit plugga, tagit en långpromenad med Mio och nu vilar vi med tecknat innan middagen:)