en snabbis...

publicerat i Mitt och vårt;
... fick just mail om hemtentan, han skrev att den var riktigt bra nu:D så nu kan man pusta ut i helgen och bara ha det roligt!! har dessutom gjort färdigt uppgiften till nästa vecka!! Gud va jävla skönt allt känns nu!!

Kan bara Jonte ta och komma hem så vi kan fara, nu vill jag upp till bebis:)


Min bebis:)

Backiii...

publicerat i Mitt och vårt;
... Så nu har man sutte o pluggat från åtta i morse, det som från början var en liten komplitering vart till slut en större, men men jag har iaf skickat iväg den till läraren så jag får se vad han tycker. Det brukar ju vara så det jag är nöjd med tycker han är dåligt, och nu känner jag mig nöjd. Men nu orkar jag inget mer, det är sommarlov om en vecka så då slipper man det här i några månader! Ni förstår kanske att jag är grymt less på skolan nu:)

Iaf så drar vi till underbara Backe idag:) väntar bara på att bilen ska bli klar. Ikväll ska jag bara umgås med en massa under bara människor och i morgon blire det fest för pappsen:)

 
 
Dessa ska jag ta en öl med ikväll:)

Ha så skoj på utsparken alla som ska dit!!
Puss

sool...

publicerat i Mitt och vårt;
...Idag har jag vare på min fadderskola och hälsat på, det va trevligt, har inte vare där sen förra hösten. Fixade också information till min sista uppgift för denna termin, så den ska jag ta o skriva i kväll. Pratade nyss med Katta o fick veta att vi sk areflektera över vårt eget läranade och kunskaper från denna termin, hatar sånna uppgifter!! Men men dom ska jag ta o fixa ikväll, sen i morrn får det bli hemtentan, så allt är färdigt tills vi åker hem i morrnkväll. Papps fyll ju 50 i helgen:) Så det kommer nog att bli riktigt skoj!

Idag for jag o Jonte till kolgårn och solade och käkade lunch, det är så varmt ute, och i morrn ska det tydligen bli varmare, men då kommer mna att sitta 6 timmar i en bil i stället. Känns så tragiskt att sitta inne o plugga när det är sånt här väder!

     

image79

image80


Ut i solen med er och njut!!