öl, minttu och semla...

publicerat i Mitt och vårt;
...


Dagen/kvällen började bra

Forsättningen blev långt ifrån bra! (Carros utlandsresa spelades bort)
pisslördag! 5 rätt på v75 där spiken kommer 7:a i loppet (13hästar) så kan det ju inte gå mer än fel... men tydligen så kan mna torska 5 k på poker oxå... orkar inte förklara hur, pröva!, det är inte så svårt...

kul att äntligen få skriva i bloggen, jag vill hälsa till waffe och sillen (ni är skyldig mig pengar!!!!) sen vill jag inte skriva något mer.... Välkommen ner till falun på fest i feb... ni får välja datum!! februari är en bra månad=)

forsberg tillbaka i modo, kul! alla jag jobbar med håller på leksand, så kan ju säga att de köpt in några nya spelare... kul med allsvenskan..pelle.p lagkapten, sen böhöver jag inte skriva mer va?

Foppa klar för MoDo...

publicerat i Mitt och vårt;
... Core passet idag var skojigt, inte så värst jobbigt, men man fick lite ideér till fler styrkeövningar:) Hos Azra vart det inget plugg utan vi satt bara o lyssna på P3 där Sofie var veckans singel:) Riktigt roligt att lyssna!! Men då de två första grabbarna hade presenterat sig började vi tänka om det bara skulle vara massa Mähän som skulle ringa in, men då kom piloten Clas:) Det var ju inge snack om saken om vem hon skulle välja ansåg vi:)


Spenderat dagen med dessa fina tjejer:) (Sorry, hittade ingen bättre bild på bara er tre, hehe)

Operation Valp är över..buuhhuuu.. Papps ringde i morse och berättade att MIN fina hund var borta från blocket:( Nästa gång jag blir kär, blir det inge bearbetning av Jonte, utan då blire det ett intensivt beslut!!:)

Kom hem efter en underbar dag till Jonte som hade städat och tänt massa ljus, han tyckte att vi skulle fira mitt VG:) det blev smörgåstårta och vin till middag..mums!! Till efterrätt hade han köpt semlor:D


Finis:)

Gott!!

Jonte drog nyss upp på innebanyn, jag kände att jag inte kunde svika Mange så jag blir hemma och kikar på när han dansar istället:) Längtar tills Jonte kommer hem, då blire semlor:)

Trevlig fredag!


Fick en annan underbar trevlig överraskning idag:) Kika på detta: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article4296511.ab